Nimeni on Juho Kokko. Olen uran alkuvaiheilla oleva urheiluselostaja ja -toimittaja. Olen selostanut jääkiekkoa yli kahden vuoden ajan, mm. HINA Lappeenrannan otteluissa. Selostin keväällä 2016 Mestiskarsintoja Fanseatille ja Elisa Viihteelle Ketterä-RoKi -otteluparista. Lisäksi olen selostanut salibandya sekä yhden ottelun verran pesäpalloa.

Urheilutoimittajan työtä olen tehnyt jääkiekon puolella. Olen ollut paikan päällä toimittajana niin Liiga - kuin Nuorten SM Liiga -otteluissa. Kirkkaimpana kruununa toimittajanurallani on tähän mennessä ollut KooKoo-SaiPa -ottelu 9.2016 Kouvolassa, jolloin yli 1000 SaiPan kannattajaa saapui Lumon Areenalle ottelua seuraamaan.

Urheilua olen seurannut jo pienestä pitäen. Formula 1 -sarja on on kaikista lajeista minulle rakkain. Ensimmäiset muistoni ajoittuvat vuodelle 2004, jolloin kilpailuja aloin seuraamaan. Myöhemmin mukaan tuli toinen suosikkilajini jääkiekko, jonka parissa olen päässyt toimittajan työtä tekemään. Lisäksi seuraan kattavasti talvilajeja, yleisurheilua, muuta moottoriurheilua, tennistä ja jalkapalloa. Olen urheilun saralla sananmukaisesti kaikkiruokainen.

Tulevaisuutta varten minulla on tavoitteita. Haluan selostaa tulevaisuudessa Liiga -kiekkoa ja Suomen maajoukkueotteluita. Se olisi suuri kunnia. Lisäksi kaikista kirkkaimpana tavoitteena on selostaa josku F1 -kilpailuja. Sen eteen on kuitenkin useiden vuosien selostustyötä tehtävä, pelkkä lajitieto ei riitä. Selostaminen on unelmatyötäni, joten muidenkin lajien selostaminen voisi sujua minulta.

Vaikka seuraan urheilua paljon, myös olen sen kanssa tekemisissä vapaa-ajalla. Kesäisin vietän aikaa pyöräillen, talvisin hiihtäen ja kesäisin myös rullahiihtäen. Pidän siis myös urheilemisesta.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, tai haluaisit mahdollisesti tiedustella tekemistä töistäni, niin otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla viestiä sähköpostiini osoitteeseen juho.kokko@luukku.com