F1-kisa Sotshissa tarjosi draamaa. Oikeastaan koko viikonloppu oli tapahtumarikas. Itse kilpailussa suomalaiskuskit, Bottas ja Räikkönen ohittivat päätöskierroksilla Force Indian Sergio Perezin ja kisan viimeisellä kierroksella käytiin todellinen titaanien taistelu viimeisestä palkintopallisijasta. Perezillä ei pitänyt olla enää mitään mahdollisuuksia taistella podiumista, mutta jälleen kerran kahden kuljettajan taistellessa kiivaasti, yleensä se kolmas, takana oleva kuljettaja korjaa potin. Ja näin kävi tänään.

Räikkönen oli hyvin lähellä Bottasta, mutta DRS ei tuottanut mahdollisuutta ohitukseen. Kimi oli ensimmäisessä mutkassa hyvin lähellä Bottasta ja sai hyvän ulostulon. Radan kolmanteen mutkaan tullessa Valtteri jätti oikealle kääntyvän mutkan sisäpuolelle aavistuksen verran tilaa, ja Kimi käytti paikan hyväkseen ja yritti ohitusta. Tällä kertaa Perezin tyylinen sukellus ei tuottanut tulosta, vaan pahin mahdollinen skenaario toteutui: suomalaiskuskit kolaroivat, ja takana ollut Perez kuittasi molemmat. Valtterin matka päättyi rengasvalliin, mutta Kimi pystyi tuomaan auton maaliin viidentenä. Räikköselle on tulossa tilanteesta rangaistus, joten kilpailun lopputulokset tulevat vielä illan aikana muuttumaan...

Jos Räikkösen ja Bottaksen kolarista voi jotain hakea, niin kirkkaimpana nousee se, että meillä on tällä hetkellä herkullinen tilanne, kun molemmat kuljettajamme taistelevat podiumisijoista keskenään kaiken onnistuessa. Oli erittäin upeaa seurata herrojen taistelua kilpailun aikana, ja tänään varmasti ko. aihe on monissa mediossa esillä. Päivän lopputulos oli negatiivinen, mutta seuraavan kerran tilanne ei tule varmasti päättymään samankaltaiseen tulokseen. Suomi-sarjan jatkoa odotetaan!